Har sett på världens bästa film: Hachiko !<3333333

Aa den e bara bäst ! Ni måååååste se den !<33333

Statistiken tophigh !

Japp fortsätt så, skit kul me folk som läser min blogg, kanske blir lite fler tävlingar vem vet men iaf så ska jag Lotta ut vinnaren på fredag så kom igen allihopa och kommentera har fått in över 50 kommentarer på schabraket !:D Aja puss !

Tävling !

Japp jag har fått ett riktigt fint schabrak från Hööks och jag ska Lotta ut de nu de är riktigt fint ! De enda ni behöver göra är ... • Komentera på detta inlägg ( klicka på rubriken !) • Skriva: jag är med och tävlar på www.vilmalundqvistt.blogg.se på fb eller instagram eller whatevah. • och sedan skriva något ni vet om mig på kommentaren ! Lottar ut vinnaren på Fredag ! Valde ett fint blått !

Är me och tävlar !

Japp på -----> Nellieberntsson.se 

Hoppas på träning snart !

Japp alltså ja hoppas värkligen på topp elite träning av riktigt duktiga tränare snart me ngn häst typ hamilton eller nån, sigge oxå han behöver å lite uppmärksamhet han me ! alltså de skulle betyda väääldigt mycke om ngn skulle tipsa en bra tränare väärkligen ! nu när ja ändå e inne på datan så kan vi ju ta lite frågor också !
 
Hej vilma ! lite this or that av mig.
Träffa en bloggläsare/snacka via nätet
Brunt/blått/lila
Stor häst/ponny
Långt hår/kort hår
chips/godis
jeans/mjukisbyxor
T-shirt/Linne
Justin Bieber/ Cody Simsons  / Emelie
 
this or that / Linnea

Dressyr/skogen
Linn Olsson/Tyra Sjöstedt
Blogg/FB
Seg ponny&hoppar som en gud/pigg ponny hoppar inte alls
Grisar/kossa
Kött/fisk
Hamburgare/korv

asso de e svårt att svara på alla frågor och de e många this or that som också tar lång tid att svara på !<33333 men de e super kul att ni kommenterar frågor och sånt ! så nu tar vi en frågestund ! p.s håller på att fixa headern ! d.s

Inlägget alla väntat på...

Japp, här kommer de komma ett riktigt långt inlägg. asso jag tycker de e jäääääkligt orättvist att storbloggarna inte kan tycka våra bloggar e bra, som när man andra portaler ex. blogg.se eller devote.se eller nått sånt, Nellie Berntsson må bara vara tolv men hon är verkligen en tjej som många ser upp till jag me ! hon e så jäkla cool asso ja skulle ge på riktigt va som helst för att se henne ! hon har själv skrivit att de e orättvist och jag ska kämpa upp till toppen ! alla måste ha mål ! mitt mål är att byta portal så att jag blir vilmalundqvistt.se de skulle va hur coolt som helst ! alltså jag sitter här med egna ord och tycker de e jäkligt dåligt att större bloggare alltså typ kissie och dom ser ner på oss mindre bloggare, alla har ju börjat på en annan portal de e sjukt orättvist, kanske för att dom ser bättre ut, vissa stor bloggare skriver ju inte ens någon bra text utan bara ser bra ut på bilder ! aaaaaah ! alltså de e ju klart alla måste kämpa men att vi inte kan få samma uppmärksamhet eller statestik, blir så jäkla arg på sånna som ser ner på sånna som inte kommit lika långt som storbloggarna. Jag är säker på att dom stör sig på mindre bloggar ! Men Nellie Berntsson kan jag säga med hundra procent att jag vet att hon inte tycker så då hon också blivit uthängd osv på STORA BLOGGARES BLOGG! hon e 11 snart tolv de spelar ingen roll man kan va från 7 till 30 och ha lika stor blogg ! blir as arg !!!!!!!!!!!! helst av allt skulle ja vela säga namn här men de tänker jag inte för jag är ingen äcklig unge som tror ja e cool för att jag har en blogg ! tack o hej !Galen kan jag också va ! :)) P.S bjuder ! ;) D.S

Snart kommer ett deepshiit inlägg !

Har precis kommit hem från Italien, kommer sakna de aaaas mycke men de är skämtatt vara hemma igen ! De blev frukost i Tyskland o Lunch i Skåne på donken Japp sen blev de middag hemma! Så de blev 7 länder på 25 timmar ! Ja sp ni får vell hade så bra medans då :) hare !

Asso förlåt !

Ja gud förlåt jag har inte skrivit på huuuuundra ååååååååår ! Aaa men i allafall så kommer ja hem på söndag tror jag och när ja kommer hem och sådär så kommer inlägget alla väntar på ett deepshit inlägg, tävlingar kommer komma och så, ja kommer kanske blogga lite mer sen :) tjadååå<333333

Untitled Video

vilmalundqvistt

Hej allihopa ! jag heter då Vilma och här på min blogg kan du följa mitt liv. Jag rider och det är såklart ett stort intresse. Är 12 år och älskar även att fota. Kram hoppas du vill följa min blogg på bloglovin.

RSS 2.0