Hallå !!

Direkt från Thailand mina kompisar;-) As skönt att vara framme !! Ska äta middag nu sedan ska vi kolla på eldshow i baren. Kommer nig bilder imorrn kanske. Idag har jag badat och solat. Imorrn ska jag göra exakt samma sak och bara hare najjs !!;-)

Haha grymmAAAA !!

Hallå !!♡

Imorrn åker jag till Thailand.. Känns seriöst overkligt !! Kommer uppdatering där ifrån och ska till skolan på morgon bara för att hämta lite böcker som jag glömde;-) ops !!;-) men måste sova nu så natti !!♡

Hej !!

Hallå allihopa ! Idag har jag vart i skolan , skulle vart i stallet men hoppade de idag för att jag inte har hunnit packa nått till Thailand !! Måste ju göra de och min resväska är i allafall typ proppad !!;-) men aa. Imorrn är det bara en dag kvar så längtar sjukt mycke !! Men skulle bara uppdatera då jag inte gjort de;-) men hörs sen puss !!☃♡

Godmorgon !!

Imorse kom bi iväg runt halv 8 ungefär men vi har bara 8 mil kvar nu så aa;-) men vi ska åka skidor såklart och man kan ju begära lite
Mer av vädret men vi hoppas att det spricker upp !! Men vi kommer ta mycke bilder så liten bildbomb hoppas jag att jag kan skrapa ihop till ikväll !!:-) kraaaam !!!

Nä men halloj

Imorrn drar ju vi till Romme och såklart uppdatering kommer därifrån !! Vi ska åka hemifrån kl 7 så det blir vell upp kl 6 halv sju kanske;-) nä men de kommer bli jobbigt asso !! Tänkte bara säga godnatt då jag inte kommer skriva fler inlägg under kvällen men aa. Så vi hörs imorrn bitti !! Natti☮♕♡

På vurma

Ska äta. Har inte köpt något. Behövde inget speciellt men behöver träningskläder, bikini och ballerina till Thailand. Ska börja min packning ikväll antagligen och kommer börja med videon som kommer komma upp sen. Ska äta snart så hörs sen !!;-)

Ändrade planer

Skulle ju inte gjort något idag men ska med mina syrror och våran kompis till stan !!:-) ska bli kul och ska kanske köpa en till sån här liten parfym från hm fast i vanilj;-) älskar dom parfymerna !! Men som sagt så ska det bli jättekul !!:-)
Men outfit idag är i allafall
Hår: tofs
Smink: mascara bara !!
Smycken: mitt silvriga halsband
Tröja: Ralph lauren
Jeans hm
Parfym: have fun från hm

Skulle vart me min bästo frändo imorrn

Men blev ändringar då hon har väldigt mycke innebandy matcher:/ tråkig när vi inte har setts på 27738494949492 år !! Men vi ska försöka ses någon gång i veckan. Måste hinna ses innan jag reser bort på torsdag.. Men ska försöka hitta på något roligt imorrn kanske va med någon annan kompis eller åka till stan heller hitta på lågor med pappa:-) ska som sagt göra det bästa av situationen. Men ni får ha en bra fortsättning på eran Goa fredag och hoppas ni sa något snällt till någon speciell på alla ♡ dag !! Det gjorde jag i allafall !! Men godnatt ich förlåt för sjukt dålig uppdatering !!

Har fått en sjukt snygg tröja av mina kompisar !!

Tröjan är serri to die for !!;-)

Did you know...

That Im a berntssoner?❤

Har inte haft speciellt mycket att skriva om

Därav ingen bloggning;-) nää men kan berätta resten av veckan
Onsdag: skola sedan inget stall eller något sånt
Torsdag: skolan stallet rida
Fredag: skola va me kompisar eller stallet har inte bestämt mig än men sen fredags myyyyys !!
Lördag: vara med min absolut bästaste vän Julia !!<3
Söndag: träning eller Romme:-D
Måndag: skola börja packa:-D
Tisdag: skola stallet
Onsdag: skola läxor :'((
Torsdag: THAILAND HERE I COME:-D<3

Ska försöka lägga in min favvo låt här

Men kan ju säga vad den heter:
I knew you was trouble Taylor Swift låten = BÄÄÄÄÄÄSTA !!!<3 love !!

Haha

Solna

Är i Solna med Vickan:-) vi ska kolla i affärer och fika och lovar att göra haul om jag köper något !!;-) men ska kolla runt på sakt medans Vickan provar jeans;-) nää.. Dagens outfit=
Vit linne från hm
Min tjocka Goa kofta från Gina
Svarta jeans
Hunters
Sockor
Och mascara;-)

Hemma från skolan

Hade ju nationella idag också. Så vi fick sluta 1 timma tidigare:-) najjs !! Drar till stallet och rider om jag orkar;-) men det är ju klart att ja gör;-) nää men snart kommer lite outfit bilder upp på bloggen. Hörs !!

Seriöst "hej mitt vinterland" *Igen

Nu har det bara totally freaked out serri;-) nää men det är som när första snön kommer ich den inte riktigt vill ta slut men det är ju februari så no;-) !!

Yeeeeeeey !!<3

Åker om fjorton dagar !! Fjorton:o längtar men ska ta sprutan innan också blää spyyr:3

Likes min bild på instagram så att min kompis kan få 343 likes !!

Har 343 followers på ig och följ mig ich likes bilden sen om ni inte vill följa mig längre så sluta follow;-) nä men jag har ju privat

Jättetrött

Hostar typ på gränsen till att spy:S äckligt !! Nää mår inte så bra får pigga till mig till imorrn så att jag kan rida. Ska äta soppa nu så det blir varmt om halsen. Hörs;-)

Hemma hos pappa

Kollar på tv och dricker te. Är riktigt tröööööött !!;-)

Godmorgon

Tisdag... Jag är sjuk har feber och mår verkligen inte Bra men drar mig till skolan endå för såklart när man är sjuk så är det nationella proven i svenska;-( så jag gör provet och sen går jag hem. Åker inte till stallet idag. Hoppas att jag blir bra tills på torsdag så jag kan rida lite denna veckan. Om 2 veckor åker jag till Thailand !!:-D happy;-) men nu ska jag fixa mig för att som sagt kämpa mig till skolan. Btw nu är det betalat. I sommar åker jag på träningslägret AW sporthorses vecka 32:-) ses vi?;-)

Sjuk

Nej !!!;-( orkar inte. Sen imorgon är det nationella proven som det är på torsdag också. Jag ska kolla på tv och dricka te.

Godmorgon allihopa !!

Idag är det träning:-) men jag här ont i huvudet och i halsen;-( ska försöka gå till träningen om ja orkar !! Ska i Såfall kolla på. Men det är bara i värsta fall. De är typ svårt att prata för det är massa slem i halsen;-( blää !! Men ska i alla fall gå på träningen. Puss !!

Melodifestivalskväll:)

Kvällen spenderas med min Goa syster;-) ska äta godis och kolla melodifestivalen. Myyyyys !! Men nu ska vi laga mat. Vi ska äta oxfilé mums !! favvo rätten;-) men nu måste vi fortsätta laga mat puss !!

Godnatt alla bästa läsare som stannar kvar;-)

Haha ligger på madrass nedanför Vilma ska sova och har lilla svejs bredvid mig gooooos !!

Myyyys !!

Älska livet;-)

Tjatja;-)

Sova hos kompis nu uppdatering kommer !!

Nu ska jag geeka med Jenny

Lol nolifer !! Hahhha;-) töntar !!

vilmalundqvistt

Hej allihopa ! jag heter då Vilma och här på min blogg kan du följa mitt liv. Jag rider och det är såklart ett stort intresse. Är 12 år och älskar även att fota. Kram hoppas du vill följa min blogg på bloglovin.

RSS 2.0